FOTORECEPT: Špaldovo-orechové halušky
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
špaldová krupica
50
g
mleté vlašské orechy
1
dl
voda
1
ks
vajce
soľ
olivový olej
Bryndza
4
PL
biely jogurt
125
g
bryndza
mleté čierne korenie
soľ
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Pripravíme si cesto zmiešaním krupice a orechov, pridáme vajce, olej a soľ. Potom pomaly prilievame vodu, kým nevznikne haluškové cesto. Do hrnca dáme variť vodu, keď začne vrieť, znížime plameň a cez sitko na halušky pretláčame cesto. Keď vyjdu halušky na povrch, sú hotové.
2.
Bryndzu so všetkými surovinami zmiešame a dochutíme. Podávame s haluškami.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.