Šťavnaté kuracie prsia na zelenine
6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
kuracie prsia bez kože
1/4
ks
pór
2
ks
mrkva
trochu
olivový olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
podľa chuti
mletá štipľavá červená paprika
3
dl
teplá voda
trochu
kukuričný škrob
postup
Vynikajúci obed.
1.
Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme, pridáme papriku prípadne chilli podľa chuti. Pór nakrájame na hrubšie pásiky a mrkvu na hrubšie kolieska. Na rozpálenom oleji necháme zatiahnuť mäso.
2.
Vyberieme ho do misky tak, aby nám v panvici ostal výpek. Do panvice vložíme pór a chvíľu pražíme. Potom pridáme naspäť mäso a mrkvu. Podlejeme vodou a necháme dusiť asi 45 minút.
3.
Na koniec pridáme trochu kukuričného škrobu na zahustenie. K mäsu môžeme podávať opekané zemiaky alebo grilovanú zeleninu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.