Tvarohový nepečený cheesecake
8
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
kyslá smotana
500
g
hrudkovitý tvaroh
50
g
cukor práškový
1
balíček
vanilkový cukor
100
ml
vody
podľa chuti
ovocie
1
balíček
želatínový stužovač
1
ks
citrónová kôra, citrónová šťava
1
balíček
maslové sušienky
postup
Výborný koláčik na horúce letné dni.
1.
V mise zmiešame kyslú smotanu, tvaroh, vanilkový cukor, cukor, citrónovú kôru a šťavu. Primiešame ovocie nakrájané na malé kúsky (ja som použila jahody).
2.
Do druhej misky si vysypeme stužovač a zalejeme 100ml vlažnej vody a metličkou miešame 1 minútu až kým nezhustne a hneď pridáme do tvarohovej zmesi. Poriadne všetko premiešame. Tortovú formu si vyložíme sušienkami.
3.
Na sušienky vylejeme tvarohovú zmes a uhladíme. Tortu necháme stuhnúť v chladničke aspoň na tri hodiny.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.