Nepečená gaštanovo-čokoládová saláma
20
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
250
g
gaštanové pyré
100
g
kvalitná horká čokoláda
200
g
práškový cukor
250
g
maslo
500
g
maslové sušienky
3
PL
kakao
5
PL
rum
trochu
práškový cukor
postup
1.
Do menšieho hrnca dáme maslo, rozlámanú čokoládu, primiešame gaštanové pyré a zmes necháme vychladnúť. Keksy rozdrvíme, zmiešame s cukrom a kakaom. Vmiešame čokoládovo-gaštanovú hmotu, rum a všetko spolu premiešame.
2.
Hmotu rozdelíme na približne dve rovnaké časti. Urobíme z nich rolády, ktoré obalíme v práškovom cukre. Zabalíme, vložíme do chladničky stuhnúť a pred podávaním krájame na kolieska.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.