Encián v lístkovom ceste
4
porcie
55
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
encián
500
g
lístkové cesto
1
PL
olivový olej
1
PL
grilovacie korenie na syr
1
ks
vajce na potretie
postup
1.
Lístkové cesto rozvaľkáme tak, aby sme získali 4 veľké štvorce. Do nich budeme baliť encián.
2.
Každý štvorec pokvapkáme olejom a posypeme grilovacím korením na syr. Okraje potrieme rozšľahaným vajíčkom a dnu uložíme encián. Okraje stlačíme k sebe a encián úplne zabalíme.
3.
Preložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie spojom nadol a tam ich ešte celé potrieme vajíčkom. Pečieme v rúre, dokým nebude lístkové cesto zlatisté.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.