Mrkvový guláš s pivom
6
porcií
170
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
PL
slnečnicový olej
1
kg
hovädzie mäso
1
ks
cibuľa
10
ks
mrkva
2
PL
hladká múka
1/2
liter
tmavé pivo
1
kocka
hovädzí bujón
4
ks
zemiak
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
3
ks
bobkový list
1
vetvička
čerstvý tymián
postup
1.
V hrnci na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a mrkvu. Pridáme na kocky nakrájané mäso, prisypeme múku a zmes zamiešame. Prilejeme pivo, vo vriacej vode rozrobený bujón a na miernom ohni guláš varíme.
2.
30 minút pred koncom varenia pridáme do guláša na kocky nakrájané zemiaky. Guláš dochutíme soľou, korením, bobkovým listom a tymianom. Varíme domäkka.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.