Pridať recept

Panenka v sladko-kyslej marináde

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 PL
biely vínny ocot
1 PL
med
1 KL
worčestrová omáčka
podľa chuti
soľ, mleté farebné korenie
4 PL
olej
1/2 KL
majorán
8
bravčová panenka

postup

1.
V pohári zmiešame vínny ocot, med, worčestrovú omáčku, olej, majorán, soľ a mleté farebné korenie.
 
2.
Panenku umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Starostlivo ich obalíme v pripravenej marináde a na noc necháme marinovať v chladničke.
3.
Potom panenku grilujeme z oboch strán na rozpálenom grile.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fotorecept: Bravčová panenka s vôňou zázvoru a grilovanou zeleninou
Jemná a šťavnatá panenka v troch fantastických receptoch
Bravčová panenka je výnimočný kúsok mäska a zaslúži si malú kulinársku oslavu.
Bravčová panenka
Ako na bravčovú panenku
Najkvalitnejší kúsok bravčového, ktorého príprava je super rýchla a jednoduchá, vás očarí svojou...
Bravčová panenka
Tieto si zamilujete: Bravčová panenka na 8 najlepších spôsobov, nielen na nedeľu!
Obľúbené jemné mäsko na 8 spôsobov, ktoré si zamilujete. Bravčová panenka ako ju máme najradšej.
To je najlepšia a najzdravšia časť bravčového mäsa. Má najmenej tuku
Toto je najlepšia a najzdravšia časť bravčového mäsa. Má najmenej tuku
Nedá sa poprieť, že bravčové mäso máme radi, čo dokazujú aj štatistiky nakupovania mäsa. Popri hydine...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...