FOTORECEPT: Maďarský jablkový koláč
stredná
náročnosť
ingrediencie
300
g
špaldová hladká múka
100
g
cukor
1
balíček
kypriaci prášok do pečiva
1/2
KL
mletá škorica
7
ks
jablko
120
g
maslo
postup
1.
Jablká nastrúhame aj so šupkou a rozdelíme na 2 časti.
2.
Múku, mletú škoricu a cukor premiešame. Zmes rozdelíme na polovicu.
3.
Formu vymastíme a vymúčime a jednu polovicu múčnej zmesy navrstvíme na spodok.
4.
Na múčnu zmes navrstvíme polovicu jabĺk a zasypeme múčnou zmesou.
6.
Maslo dáme aspoň na 2 hodiny do mrazničky a potom ho nastrúhame na vrch jabĺk.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.