Pridať recept

Plnené rezne

ingrediencie

4 plátky
bravčové karé
30 g
cibuľa
50 g
šampiňóny
5 PL
kyslá pochúťková smotana
100 ml
hovädzí vývar
1 KL
paradajkový pretlak
1 ks
žĺtok
trochu
hladká múka
1 zväzok
petržlenová vňať
štipiek
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
vegeta
trochu
olej

postup

1.
Cibuľu, petržlenovú vňať a huby nadrobno posekáme a podusíme na troche oleja. Dochutíme soľou, vegetou a korením. Poprášime hladkou múkou a pridáme paradajkový pretlak, 2 lyžice smotany a žĺtok. Varíme, kým zmes nezhustne.
 
2.
Rezne natenko vyklepeme. Na polovicu každého rezňa natrieme časť hubovej plnky a prikryjeme druhou polovicou. Zopneme ihlou alebo špáradlom. Rezne osolíme, zľahka obalíme v múke a na horúcom oleji ich z obidvoch strán rýchlo opečieme. Dáme ich do rajnice, podlejeme vývarom a tromi lyžicami smotany. Prikryté udusíme. Pri podávaní odstránime špáradlo alebo ihlu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...