Tvarohový krémeš pod perinkou, FOTORECEPT
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
lístkové cesto
1/2
kg
tvaroh
1/2
liter
mlieko
1
ks
vanilínový cukor
2
ks
Zlatý klas
4
ks
vajcia
150
g
cukor
100
g
práškový cukor do snehu
postup
Kedže vonku snežik absentuje, tak som deťom aspoň koláčik pripravila so snehom.
1.
Lístkové cesto si nechám rozmraziť pri izbovej teplote a pripravím si plnku.Tvaroh a cukre si dám do misky,žltky oddelím od bielkov,pridám do tvarohu a bielky dám bokom.
2.
Do tvarohu pridám zl.klas a mlieko a zamiešam.
3.
Lístkové cesto vyvaľkám tak,aby ked ho položím na vymastený plech,aby boli zakryté aj boky.Popichám vidličkov.
4.
Plnku vylejem a dám piecť asi na 20 min do rúry.
5.
Medzi tám si vyšľahám sneh s cukrom do tuhá a rozotriem na predpečený koláč a vložím ho naspäť do rúry ešte dopiecť na 10-15 min.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.