Makový koláč s jablkom
7
porcií
105
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrnčeky
práškový cukor
2
hrnčeky
mak
2
hrnčeky
polohrubá múka
500
g
jablko
250
g
maslo
postup
1.
1 hrnček = 200 ml.
2.
V miske zmiešame práškový cukor, nezomletý mak a polohrubú múku. Jablká ošúpeme a nastrúhame na hrubom strúhadle.
3.
Zmes premiešame, natlačíme ju na plech, na vrch uložíme plátky masla a koláč vložíme do rúry vyhriatej na 170°C. Pečieme ho cca 60-80 minút.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.