Fondue z bielej čokolády
6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
biela čokoláda
42
ml
šľahačková smotana
1
ks
pomaranč
2
PL
šťava z pomaranča
Na namáčanie môžeme použiť
podľa chuti
trubičky, koláče, keksy, ovocie
postup
1.
Bielu čokoládu nalámeme na menšie kúsky a dáme ju do hrnčeka spolu so smotanou, pomarančovou kôrou (z 1 pomaranča) a šťavou. Zohrejeme na veľmi nízkej teplote za občasného miešania, pokiaľ sa čokoláda neroztopí.
2.
Roztopenú čokoládu dáme do misky a položíme na veľký tanier. Na tanier naukladáme kekse, trubičky, koláče a ovocie nakrájané na obdĺžniky alebo rôzne tvary je to len na nás na čo máme čas a náladu. Táto čokoláda je veľmi chutná nielen pre deti ale aj pre dospelých.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.