Nátierka s reďkovkou
4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
tvaroh
1
PL
chren
1
strúčik
cesnaku
2
zväzky
reďkovka
1
ks
jarná cibuľka
3
PL
kyslá smotana
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Reďkovky umyjeme, osušíme a očistíme. 3/4 z nich nastrúhame na strúhadle, pridáme tvaroh, nasekanú jarnú cibuľku, nastrúhaný chren, prelisovaný cesnak a kyslú smotanu.
2.
Nátierku poriadne premiešame, dochutíme soľou a korením. Podávame na bagetkách alebo chlebíku so zvyšnou reďkovkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.