Pšenovo-banánová kaša s medovými orechmi
3
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
pšeno
750
ml
voda
2
ks
banán
1/2
KL
škorica
1
hrsť
hrozienka
150
g
vlašské orechy
2
PL
med
150
g
maslo
ks
banán na ozdobu
postup
1.
Pšeno prepláchneme vriacou vodou a uvaríme podľa návodu do mäkka.
2.
K uvarenému pšenu primiešame popučené banány, škoricu a hrozienka. Vlašské orechy si môžeme ale nemusíme nasekať na menšie kusy a krátko opečieme na suchej panvici. Potom k nim pridáme med a necháme zkaramelizovať asi 3 minúty. Nakoniec pridáme maslo, vypneme teplotu a necháme maslo pomaly rozpustiť.
3.
Kašu dáme na tanier, posypeme medovými orechami a ozdobíme kolieskami banánu. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.