Kurací steak
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuraci steak
trochu
olivový olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
2
PL
maslo
1
KL
petržlenová vňať
postup
1.
Do hmoždiara dáme maslo, nadrobno nasekanú petržlenovú vňať, soľ a mleté čierne korenie. Zmes poriadne premiešame a bylinkové maslo odložíme do chladničky.
2.
Steaky pokvapkáme olivovým olejom, posypeme soľou a korením. Grilujeme ich z každej strany cca 5 minút. Odstavíme ich a na každý dáme plátok bylinkového masla.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.