Pečené zemiaky s medvedím cesnakom
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
zemiaky
1
hrsť
medvedí cesnak
2
PL
olivový olej
ks
citróonová šťava z pol citróna
podľa chuti
soľ
postup
Veľmi chutné pečené zemiaky.
1.
Zemiaky nakrájame na štvrťky. Keď sú zdravé alebo nové, ani ich nemusíme šúpať. Plech vymastíme, rozložíme zemiaky, posolíme, posypeme nadrobno nakrájanými listami medvedieho cesnaku, polejeme citrónovou šťavou a olivovým olejom. Premiešame a dáme piecť.
2.
Pečieme pri 200 st. C 50 - 60 minút. Počas pečenia pravidelne otáčame.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.