Pridať recept

Grilovaný losos s chrenom a cherry paradajkami

Grilovaný losos s chrenom a cherry paradajkami
Zdroj: Hellmanns_tatarska_omacka
4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4
lososa
2 PL
olej
1 štipka
soľ
1 štipka
čierne korenie
1 trochu
nasekaná pažítka
1 zväzok
zelený a biely chren
1 štipka
cukor
1 štipka
citrónová šťava
4 zväzky
cherry paradajky
1 podľa chuti
Hellmann's tatárska omáčka Delikátna
1 ks
citrón k dochuteniu

postup

Chutný a rýchlo pripravitelný pokrm z rýb.

1.
Lososa osolíme, okoreníme a opečieme na panvici s rozohriatým olejom.
 
2.
Najprv ho položíme kožou dole, a čakáme, až bude dozlatista opečený.
3.
Potom lososa otočíme a necháme ľahko dopiecť. Vo vnútri musí zostať ružový, neprepečený.
4.
Vyberieme a necháme 3 minúty odležať. Posypeme pažítkou.
5.
Chren uvaríme len do polomäkka vo vriacej osolenej, jemne osladenej vode s citrónovou šťavou.
6.
Vyberieme a na chvíľku vložíme na panvicu, kde sa ugriloval losos, a opečieme.
7.
Spolu s chrenom vložíme na panvicu trsy cherry paradajok a tiež opečieme. Podávame s Hellmann’s Tatárskou omáčkou Delikátní
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...
Losos
Čo sú biele škvrny na pečenom lososovi? Je lepšie to vedieť
Losos je ryba, ktorá sa teší obrovskej obľube a neodrádza ju ani jeho cena. Jeho konzumácia v akejkoľvek forme...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...