Biele šuhajdy
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
biela čokoládový poleva (dukátiky)
50
g
Cera
20
g
maslo
1
ks
salko v tube
3
PL
kokos
ks
cukríkové zdobenie Dr.Oetker
postup
Šuhajdy nesmú chýbať na sviatočnom stole.
1.
Čokoládu spolu s tukom a maslom roztopíme nad parou. Roztopenú zmes nalejeme na spodok papierových košíčkov.
2.
Pripravíme si plnku zmiešaním kokosu a salka.Túto plnku dáme po lyžičke do každého košíčka.
3.
Do každého košíčka dolejeme roztopenú bielu čokoládu.Vrch dekorujume podľa fantázie.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.