Pridať recept

Kysnutý koláč s rebarborou

15
porcií
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
polohrubej múky
1 ks
droždia
3 dl
oleja
1/2 liter
mlieka
1 PL
kryštálového cukru
ks
rebarbora
100 g
masla
100 g
cukru
150 g
plohrubej múky

postup

1.

Urobíme si kysnuté cesto. Ingrediencie musíme doplnať podĺa hustoty cesta. Cesto necháme vykysnúť. 

 
2.

Medzitým si urobíme žmolenku z cukru, masla a múky. Očistíme a nakrájame rebarboru. Cesto po vykysnutí dáme na plech poukladáme rebarboru a posypeme žmolenkou. 

3.

Pečieme na 180 stupňov pokiaĺ kraje koláča nie sú upečené do hneda. Posypeme práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať