Kapustniky
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
šálky
chlebová múka
1
šálka
mlieko
1
ks
vajce
2
ČL
olivový olej
1
ks
sušené droždie
Plnka:
3
hrste
kyslá kapusta
2
ČL
cukor
postup
1.
Urobíme si kysnuté cesto zo sušeného droždia, múky, mlieka, vajca, olivového oleja a necháme kysnúť 1 h.
2.
Medzitým urobíme kapustu. Dáme cukor do hrnca, spravíme karamel, pridáme kapustu aj so šťavou, trošku dusíme, odstavíme a necháme vychladnúť.
3.
Z kysnutého cesta vytvarujeme guľky, troška stlačíme a plníme studenou kapustou. Bochníky potrieme vajíčkom a dáme piecť na 200 stupňou asi na 25 min.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
jaruska131
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.