Hermelín na pikantnej slivkovej omáčke
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
hermelín
ks
korenie na syr
ks
olej
4
PL
slivkový džem
ks
mleté čierne korenie
1
dl
červené víno
ks
škorica mletá
postup
Bezmäsitý obed alebo večera. Pripravíme rýchlo a aj si pochutnáme.
1.
Hermelín rozbalíme, korenie na syr rozmiešame v troche oleja, natrieme ním syr zo všetkých strán a dáme na panvicu. Krátko opečieme z oboch strán, kým nezväčší objem a nebude chrumkavý.
2.
Z domáceho slivkového džemu, vína, korenia a škorice vymiešame omáčku, ktorú podávame k syru. Ako prílohu servírujeme varené zemiaky. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.