Pridať recept

Expresné šišky, VIDEORECEPT

10
porcií
13
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 šálky
vanilkový tvaroh
2 ks
vajce
2 šálky
hladká múka
1/2 šálka
práškový cukor
2 KL
prášok do pečiva
ks
olej

postup vo videu vyššie

Šišky - rýchlo a chutne!

1.

Vanilkový tvaroh vymiešame s vajíčkami a pridáme múku, práškový cukor a prášok do pečiva. Ingrediencie dobre premiešame.

 
2.

V rozpálenom oleji vysmažíme malé kopčeky cesta, kým krásne nezhnednú. 

3.

Ešte horúce šišky posypeme práškovým cukrom.

4.

Dobrú chuť! 

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Elizabettye
15.1.2019 19:31 | |
+2 -1
Jednoduchy,super rychly recept,ja som este pridala balicek rumoveho cukru a mnamka bola na svete.Vdaka❤👍
Anonymný nick
14.5.2018 14:20 | |
+2 -1
Nieje nad klasicke šišky
Anonymný nick
4.5.2018 11:33 | |
+2 -1
Dik za recept dnes ho otestujem
Podobné články
Jemné ako obláčik a bez pripálenia! Túto surovinu pridajte do oleja a šišky sa vám už nikdy nepripália
Jemné ako obláčik a bez pripálenia! Túto surovinu pridajte do oleja a šišky sa vám už nikdy nepripália
Ako vyprážať šišky aby neboli surové, pripálené a vyšli vždy dokonale? Do oleja pridajte túto surovinu!
Už ani omrvinka nazmar! Čo robiť so starými šiškami? Budú chutiť lepšie ako čerstvé!
Už ani omrvinka nazmar! Čo robiť so starými šiškami? Budú chutiť lepšie ako čerstvé
Šišky chutia najlepšie čerstvé, ale čo ak sme ich pripravili veľa a nestihli sa spotrebovať? Máme riešenie!
Rezance s makom
Popolcová streda: Fašiangy končia a začína pôst. Tušíte, prečo sa kedysi jedli bezmäsité jedlá? Zvyky a tradície približuje etnologička (rozhovor)
Končia sa bujaré oslavy a začína sa obdobie veľkého kresťanského pôstu. Mastné jedlá vystriedajú...
Čo môžete jesť na Popolcovú stredu? Pozrite si naše recepty
Čo môžete jesť na Popolcovú stredu? Pozrite si naše recepty
Popolcová streda tento rok pripadá na 14. februára. Ako ste si určite všimli, je to deň svätého Valentína. V...
Huspenina
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Milovaná i zatracovaná huspenina, ale u nás tento rok rozhodne chýbať nebude. Ak ste sa ju rozhodli vyskúšať aj...