Rump steak s stiplavym bylinkovym maslom
2
porcie
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovadzie maso na rump steak
ks
morskej soli - hrubozrnnej
ks
čerstvé mleté korenie
ks
olivový olej
1/2
šálka
citrónová šťava
1
ks
maslo v kocke
ks
mletá štipľavá paprika
1
ks
chilli paprika
ks
korenie gyros
ks
čerstvá petržlenová vňať
ks
tymian
1
ks
cesnaku
postup
1.
masko osusime (neodporuca sa umyvat), nechame chvilu vydychat, okorenime ciernym korenim a opecieme na dobre vyhriatej panvici na troche olivoveho oleja (cca 4 minuty z kazdej strany).
2.
vyberieme a odlozime na cca 4 minuty nabok - ochutime citronovou stavou, osolime, prikryjeme alobalom (aby sa stava v masku rovnomerne rozlozila)
3.
pomedzi to si zmiesame vsetky ingrediencie k bylinkovemu maslu a odlozime ho stuhnut do chladnicky - idealne pripravit si ho den dopredu
4.
podavame s kuskom bylinkoveho masla, salatikom a opecenym chlebikom a poharom kvalitneho cerveneho vinka- mnaaaam
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.