FOTORECEPT: Jogurtovo avokádová nátierka s parmezánom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
avokádo
300
ml
smotanový jogurt
ks
parmezán
ks
tvrdý syr
postup
1.
Jogurt nechávam odtiecť cez gázu. Za pár hodín z neho odtečie srvátka a ostane ozaj hustý jogurt vhodný na nátierky.
2.
Avokádo popučíme, vymiešame s jogurtom.
5.
Pre nás boli syry dosť slané, ďalšiu soľ som nepridávala.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.