VIDEORECEPT: Tilapia v horčicovej omáčke
5
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
PL
olivový olej
5
ks
tilapia (filet ryby)
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca
250
ml
sladká smotana
1
PL
horčica
1/2
ks
šťava z citróna
postup vo videu vyššie
1.
Vo veľkej panvici si ohrejeme olivový olej.
2.
Vložíme umytú a vysušenú tilapiu (alebo iný filet z ryby).
3.
Tilapiu opekáme z každej strany asi 3 minúty, zároveň ju z každej strany postupne osolíme, okoreníme a posypeme mletou rascou.
4.
Tilapiu vyberieme na tanierik bokom.
5.
Do výpeku vlejeme smotanu izbovej teploty.
6.
Podľa chuti pridáme horčicu.
7.
Vložíme späť opečenú tilapiu a omáčku pokvapkáme šťavou z citróna.
8.
Znížime ohrev a redukujeme omáčku, kým nemá krémovú konzistenciu.
9.
Servírujeme posypané čerstvo nakrájaným stonkovým zelerom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
rastislav2311
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.