FOTORECEPT: Nepečený piškótový dezert
8
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
veľké piškóty
2
dl
šľahačková smotana 30%
1
ks
stužovač šľahačky
250
ml
instantná káva
250
g
odtučnený jemný tvaroh
100
g
maslo
3,5
dl
mlieko
1
ks
čokoládový puding
1
ks
vanilkový cukor
1
ks
jahodový kompot veľký
granko na posýpanie
postup
1.
Pripravíme si suroviny, vyšľaháme šľahačku, do vyšľahanej pridáme tvaroh a zašľaháme. Uvaríme si kávu a uvaríme si puding. Jahodový kompot scedíme.
2.
Do uvareného,ešte do horúceho pudingu, zamiešame maslo, kým sa nevstriebe. Zakryjeme, aby nevychladol.
3.
Piškóty postupne namáčame v káve a uložíme na tácku. Na to ozdobnou špičkou nastriekáme asi polovicu šľahačky, na šľahačku uložíme jahody
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.