Pridať recept

Brokolicový koláč

6
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
brokolica
4 ks
vajce
1 téglik
jogurt biely
1 ks
mozzarella
soľ, korenie čierne mleté
cibuľa červená, cibuľka mladá-vňať
olivový olej, múka špaldová celozrnná na potretie a posypanie pekáča
mlieko podľa potreby

postup

Ľahká večera či obed...

1.

Brokolicu umyjeme a podelíme na ružičky, osolíme a dáme do hrnca krátko napariť.

 
2.

Zapekaciu nádobu potrieme olivovým olejom a posypeme trochou múky. Na dno poukladáme ružičky brokolice.

3.

Do nádoby dáme jogurt, vajcia, nastrúhanú mozzarellu, osolíme, okoreníme a ručne metličkou vyšľaháme. Podľa potreby dolejeme mliekom.

4.

Zmesou zalejeme brokolicu, pokladieme prúžky červenej cibule, nasekanú vňať mladej cibuľky a dáme zapiecť do rúry.

5.

Pečieme v rúre predhriatej na cca 180°C asi 15 minút. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Henrietin tip na teplú večeru: Zemiakový koláč s hubami
Tento koláč by vyhral hitparádu chutí zimných večerov. Robila som ho častokrát aj na cateringy a zákazku. My...
Henrietin tip na teplú večeru: Slaný zeleninový koláčik
Slané zeleninové koláče  a posúchy máme u nás radi. Je to fajn jedlo, ktoré zasýti a pekne farebne...
Aj Adele miluje tento slaný koláč od Jamieho Olivera
Aj Adele miluje tento slaný koláč od Jamieho Olivera: Vyskúšajte fantastický a zdravý Fish Pie
Kúsky lososa, hrášok, špenát a feta zapečené pod perinkou z chrumkavých zemiakov.
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Quiche so slaninou
Quiche si vás získa
Koláč nemusí byť iba sladký. Quiche je slaný koláč, ktorý pochádza pôvodne z Nemecka. V súčasnej dobe je...