Pridať recept

Tuniakové rizoto s oregánom

3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 šálka
ryža Natural
soľ
240 g
tuniak v olivovom oleji s oreganom (3x konzerva 80g)
korenie čierne mleté
cherry paradajky, olivy čierne odkôstkované

postup

Recept na jednoduchú večeru.

1.

Ryžu natural preberieme, umyjeme a uvaríme podľa návodu. Jednu šálku ryže zalejeme trojnásobným množstvom vody a dáme variť na cca 30 minút. Vodu osolíme až pred dovarením.

 
2.

Do teplej uvarenej ryže pridáme tuniaka aj s olejom, všetko podľa potreby osolíme a okoreníme. Zmes premiešame, nakoniec pridáme nakrájané olivy, paradajky a odstavíme.

3.

Môžeme podávať. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Oplatí sa prať ryžu? Áno, ale z iného dôvodu, ako si myslíte
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...