Medový krémeš
ingrediencie
Medové cesto
Krém
postup
Medový krémeš je naša srdcovka, ktorú robíme doma veľmi často. Tento koláč je vhodný na akukoľvek príležitosť.
Pripravíme si suroviny na cesto do misky.
Spojené cesto vypracujeme na doske.
Rozdelíme na dve polovice (2časti).
Každú časť vyvaľkáme vo veľkosti plechu a na pomastenom upečieme do zlatista.
Oddelíme žĺtky od bielkov a pridáme do mlieka. Dáme do toho cukor, + zlatý klas+ múku a uvaríme puding. Maslo rozšľaháme s práškovým cukrom, do ktorého primiešavame vychladnutý puding.
Puding rozotrieme na upečený medový plát a zakryjeme druhým medovým plátom. Horný medový plát jemne pritlačíme a necháme postať v chladničke do druhého dňa.
Na druhý deň nakrájame na rezy a posypeme práškových cukrom podľa chuti.
Dobrú chuť ♥
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.