FOTORECEPT: Hrnčekový koláč Gavalier
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
vajíčka
1
hrnček
kryštálový cukor
1
ks
vanilkový cukor
1
hrnček
mlieko
1/2
hrnček
olej
2
hrnčeky
polohrubá múka
1
ks
prášok do pečiva
1
trochu
citrónová kôra
Tvaroh
1
PL
práškový cukor
250
g
nízkotučný tvaroh
Lekvár
150
g
čokoláda na varenie
4
PL
slivkový lekvár
postup
Jednoduchý koláč s tvarohom a slivkovo-čokoládovým lekvárom.
1.
Vyšľaháme vajíčka s kryštálovým a vanilkovým cukrom. Pridáme ostatné suroviny a dobre premiešame. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pripravíme si dve misky - tvarohovú (zmiešame tvaroh s cukrom/ a lekvárovú /čokoládu rozpustíme v mikrovlnke a zmiešame s lekvárom).
2.
Lyžicou robíme do cesta striedavo biele a tmavé kopčeky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.