Bravčové na prírodno, naša najobľúbenejšia klasika
4
porcie
68
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
bravčové karé
1
konzerva
šampiňóny (alebo čerstvé šampiňóny)
2
PL
olej
1
PL
hladká múka
soľ
čierne korenie čerstvo namleté
postup
Dnes tu máme najväčšiu klasiku, na ktorej si pochutí vždy celá rodina. Takýto fajnový obed z mála surovín jednoducho milujeme už roky.
1.
Bravčové karé umyjeme a nakrájame na rezy. Z každej strany mäso osolíme a nakoreníme. Ja používam vždy čerstvo namleté, to dodá omáčke fantastickú chuť.
2.
Na panvici rozohrejeme olej a mäsko z každej strany opečieme do zlatista.
3.
Vyberieme a preložíme do hlbšieho hrnca. Na panvici znížime oheň a do výpeku pridáme lyžicu hladkej múky. Urobíme zásmažku a cez sitko ju pridáme do hrnca k mäsu. Pridáme šampiňóny, podlejeme vodou a dáme variť, kým mäsko nezmäkne.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Veronika Palarcová
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.