Malinový tart
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
Maslové sušienky ( korpus)
80
g
Maslo ( korpus)
130
ml
Pomarančová šťava ( korpus)
50
g
Práškový cukor ( korpus)
250
g
maliny
50
ml
voda
4
PL
kryštálový cukor
20
g
Gustin
2
PL
Voda ( zmiešať s gustínom)
20
g
maslo
200
g
mliečna čokoláda
100
g
tmavá čokoláda
300
ml
smotana na šľahanie
150
g
krémový syr
postup
1.
Všetky suroviny na korpus spojíme, rovnomerne natlačíme do formy (26cm) a dáme do chladničky.
2.
Maliny, cukor a vodu dáme do hrnca zohriať. Uvarené rozmixujeme oonorným mixérom. Gustín osobitne zmiešame s vodou a pridáme k malinám. Za stáleho miešania uvaríme ako puding. Odstavíme a dodáme maslo. Premiešame a rovnomerne nalejeme na vychladnutý korpus.
3.
Čokolády roztopíme na miernom ohni spolu so smotanou za občasného miešania. Necháme trochu vychladnúť (5-10) min pridáme krémový syr. Metličkou dobre vymiešame, aby sme nemali hrudky. Čokoládovú hmotu následne nalejeme na maliny a necháme v chladničke dobre stuhnúť, najlepšie cez noc.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Frommykitchendotcom
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.