Hokkaido polievka
5
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
tekvica (hokkaido, maslová, …)
4
ks
mrkva
1
ks
cibuľa
250
ml
šľahačková smotana
olej, semiačka,krutóny
3
ks
zemiaky
postup
Chutná teplá polievka, ktorá zachutí každému.
1.
Na oleji si osmažíme cibuľu, pridáme nakrájanú mrkvu,zemiaky a tekvicu. Hokkaido tekvicu nešúpeme.Zalejeme vodou. Osolíme. Keď je zelenina mäkká rozmixujeme.
2.
Pridáme smotanu a necháme trochu prevrieť. Kto chce môže pridať trochu korenia. Ja som do taniera pridala trochu sezamových semiačok ale lepšie sú tekvicové.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas1
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.