Pridať recept
TOP RECEPT

Fantastické TRIO rezy: To je najlepší pudingový koláč z hrnčeka, upečený za 20 minút, FOTORECEPT

ingrediencie

Suroviny na cesto (plech 30x40cm, hrnček 200ml)

4 ks
vajce
1,5 hrnčeky
kryštálový cukor
1 hrnček
mlieko
1/2 hrnček
olej
1 balíček
vanilkový cukor´
2 hrnčeky
polohrubá múka
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
2 PL
kakao

Puding

1 balíček
malinový puding
1 balíček
vanilkový puding
2 balíčky
vanilkový cukor´
600 ml
mlieko

Ešte potrebujeme

3 tégliky
kyslá smotana
podľa chuti
cukor práškový
1 balíček
škoricový cukor

postup

Báječné a super šťavnaté TRIO rezy nesmú cez víkend chýbať. Je jednoduchý a za pomoci hrnčeka ho zvládne pripraviť aj úplný začiatočník. Toto je môj obľúbený recept, ktorý odporúčam všetkými desiatimi.

1.

Puding: Do koláča môžete použiť ľubovoľnú príchuť pudingu - ja som dnes použila kombináciu vanilkového a malinového. Bude ho viac, ale ak chcete použiť iba jeden druh, stačí v 500ml mlieka uvariť jeden puding.

Pripravíme si pudingy.
Pripravíme si pudingy.
Zdroj: Veronika Palarcová
 
2.

Malinový puding: V 300ml mlieka rozmiešame malinový pudingový prášok a jeden vanilkový cukor. Uvaríme hustý puding.

Uvaríme malinový puding.
Uvaríme malinový puding.
Zdroj: Veronika Palarcová
3.

Vanilkový puding: V 300ml mlieka rozmiešame vanilkový pudingový prášok a jeden vanilkový cukor. Uvaríme hustý puding.

Uvaríme vanilkový puding.
Uvaríme vanilkový puding.
Zdroj: Veronika Palarcová
4.

Oba pudingy prikryjeme fóliou aby sa nevytvorila koža.

5.

Cesto: Do misky dáme celé vajíčka, kryštálový a vanilkový cukor. Vyšľaháme do peny.

Do misky dáme celé vajíčka, kryštálový a vanilkový cukor.
Do misky dáme celé vajíčka, kryštálový a vanilkový cukor.
Zdroj: Veronika Palarcová
6.

Pridáme mlieko.

Prilejeme mlieko.
Prilejeme mlieko.
Zdroj: Veronika Palarcová
7.

Ďalej prilejeme olej.

Ďalej prilejeme olej.
Ďalej prilejeme olej.
Zdroj: Veronika Palarcová
8.

Do cesta pridáme múku a prášok do pečiva. Vymiešame.

Pridáme múku a prášok do pečiva.
Pridáme múku a prášok do pečiva.
Zdroj: Veronika Palarcová
9.

Plech vymastíme maslom a vysypeme múkou. Polovicu až 2/3 cesta vylejeme na plech.

Polovicu až 2/3 cesta vylejeme na plech.
Polovicu až 2/3 cesta vylejeme na plech.
Zdroj: Veronika Palarcová
10.

Do zvyšného cesta primiešame kakao.

Primiešame kakao.
Primiešame kakao.
Zdroj: Veronika Palarcová
11.

Následne cesto prelejeme na biele.

Kakové cesto prelejeme na biele.
Kakové cesto prelejeme na biele.
Zdroj: Veronika Palarcová
12.

Pomocou lyžice dávame na cesto kôpky malinového pudingu.

Pomocou lyžice dávame na cesto kôpky malinového pudingu.
Pomocou lyžice dávame na cesto kôpky malinového pudingu.
Zdroj: Veronika Palarcová
13.

Rovnako rozložíme aj vanilkový puding.

Rovnako rozložíme aj vanilkový puding.
Rovnako rozložíme aj vanilkový puding.
Zdroj: Veronika Palarcová
14.

Takto pripravený koláč dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov na 15-20 minút, sledujeme.

15.

Upečený koláč necháme mierne vychladnúť a medzitým si pripravíme poslednú vrstvu.

16.

V miske vymiešame kyslú smotanu s práškovým cukrom. Cukor pridávame podľa chuti. Netreba veľa, koláčik je dosť sladký.

Kyslú smotanu vymiešame s práškovým cukrom.
Kyslú smotanu vymiešame s práškovým cukrom.
Zdroj: Veronika Palarcová
17.

Vymiešanú kyslú smotanu rozotrieme na koláč. Uhladíme.

Kyslú smotanu rozotrieme na koláč.
Kyslú smotanu rozotrieme na koláč.
Zdroj: Veronika Palarcová
18.

Vrch posypeme škoricovým cukrom.

Vrch posypeme škoricovým cukrom.
Vrch posypeme škoricovým cukrom.
Zdroj: Veronika Palarcová
19.

Hotový koláč dáme aspoň na hodinku - dve do chladničky.

Fantastické TRIO rezy
Fantastické TRIO rezy
Zdroj: Veronika Palarcová
20.

Krájame na rezy a môžeme servírovať.

Fantastické TRIO rezy
Fantastické TRIO rezy
Zdroj: Veronika Palarcová
21.

Prajem vám dobrú chuť.

Fantastické TRIO rezy
Fantastické TRIO rezy
Zdroj: Veronika Palarcová
Fantastické TRIO rezy
Fantastické TRIO rezy
Zdroj: Veronika Palarcová
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Videorecept: Strakatý pudingáč s jahodami
Strakatý pudingáč s jahodami
Vynikajúci strakatý koláč plný pudingu a čerstvého ovocia.
Hrnčekový koláč
TOP 5 receptov na hrnčekový koláč
Tie najlepšie z populárnych hrnkáčov. Jablkový, makový, karamelový..., ktorý je na prvom mieste?
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Pani Walewska
Kráľovná všetkých chutí! Pani Walewska: Výnimočne krehký dezert, ktorý sa rozplýva na jazyku
Výnimočný dezert na bežné dni, ale vďaka efektnému vrstveniu vhodný aj na veľké oslavy.