Bravčové mäso s kyslou kapustou
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
bravčové stehno
1/2
kg
kyslá kapusta
cibuľa
2
PL
masť
1
liter
mäsový bujón
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
postup
1.
Na masti osmažíme nakrájanú cibuľu. Pridáme na menšie kúsky nakrájané bravčové stehno. Chvíľu spolu smažíme.
2.
Osolíme, okoreníme a posypeme červenou paprikou. Zalejeme teplým bujónom a dusíme asi 60 minút.
3.
Asi v polovici dusenia pridáme kyslú kapustu. Podľa potreby zahustíme múkou.
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.