Čakankový šalát s pomarančom
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
čakanka
1
ks
pomaranč
2
PL
ovocný ocot
štipiek
biele mleté korenie
štipiek
soľ
1
PL
orechový olej
1
PL
vlašské orechy
postup
Z pukov čakanky odstránime vonkajšie listy a vykrojíme horké konce. Pomaranč ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Čakanku a pomaranč dáme do misky a zalejeme zálievkou z octu, oleja, soli a korenia. Podávame posypané vlašskými orechmi.
TIP: Pokiaľ budete chcieť trošku zhrešiť môžete pridať lyžicu hrozienok.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.