Richtárska pochúťka
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
hovädzie mäso
300
g
sviečkovica
mleté čierne korenie
soľ
olej
100
g
cibuľa
100
g
šampiňóny
feferónka
maslo
8
ks
vajce
syr
postup
1.
Mäso zo stehna a sviečkovicu nakrájame na plátky, okoreníme, osolíme a na oleji opečieme. Potom mäso z výpeku vyberieme. Do výpeku pridáme cibuľu pokrájanú na rezance, šampiňóny a feferóny pokrájané na plátky. Zmes spolu podusíme a nakoniec zjemníme maslom z vajec urobíme omelety, do ktorých poukladáme pripravenú zmes, potom omelety preložíme a povrch posypeme postrúhaným syrom.
2.
Podávame so zemiakovými hranolčekmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.