Pridať recept

Plnený bravčový rezeň so šunkou

dobruchut

ingrediencie

800 g
bravčové mäso
soľ
80 g
šunka
4 ks
vajce
40 g
hladká múka
strúhanka
200 g
olej
600 g
hrach

postup

1.
Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme, naplníme šunkou a vajcami uvarenými na tvrdo a preložíme. Potom ich posypeme múkou, potrieme rozšľahanými vajcami, opatrne obalíme strúhankou a vypražíme v rozohriatom oleji.
 
2.
Podávame obložené hráškom a so zemiakovými hranolčekmi alebo s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...