Nepečená jablková torta
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
jablko
400
ml
voda
4
PL
kryštálový cukor
2
balíčky
okrúhle piškóty
2
ks
puding zlatý klas
čokoládová poleva
smotana na šľahanie
rum
postup
Olúpané jablká postrúhame, pridáme 200 ml vody, cukor a varíme kašu. Zlatý klas rozmiešame vo 200 ml vody pridáme do ovocnej kaše a asi 2 minúty povaríme. Okrúhlu tortovú formu vyložíme piškótami. Piškóty pokvapkáme rumom a zalejeme kašou. Vrstvu opakujeme 2x. Po vychladnutí a stuhnutí, tortu vyklopíme na pracovnú dosku a polejeme čokoládou. Pred podávaním ozdobíme šľahačkou.
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.