FOTORECEPT: Lacný obed z bravčového karé
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové karé
1
ks
cibuľa
150
g
hliva ustricová
1
konzerva
lečo
2
KL
soľ
1
KL
mletá červená sladká paprika
1
KL
vegeta
1
PL
olej
1
strúčik
cesnaku
postup
Hliva, lečo a karé splynú v dokonalý obed...
1.
Bravčové karé vykostíme a nakrájame na malé kúsky.
2.
Na oleji opražíme cibuľku, do ktorej pridáme červenú papriku.
3.
Potom pridáme karé, ktoré restujeme približne 2 minúty. Mäsko osolíme, okoreníme a pridáme prelisovaný cesnak. Podlejeme trochou vody a dusíme kým nezmäkne.
4.
Huby tiež opražíme (približne 2 minúty) a pridáme k mäsu.
5.
Na koniec pridáme lečo, ktoré môžeme rozmixovať (vtedy nám lečo krásne zahustí mäso a nepotrebujeme múku, ani smotanu).
6.
Ako prílohu odporúčam ryžu alebo zemiaky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.