Bryndzová polievka - Demikát
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
bryndza
100
ml
smotana
1
PL
masť
4
plátky
chlieb
2
ks
cibuľa
1,5
litre
voda
rasca
soľ
sladká mletá paprika
kôpor
postup
1.
Cibuľu pokrájanú na kolieska dáme variť do vody, trošku osolíme, pretože bryndza je sama o seba dosť slaná. Ochutíme rascou a varíme približne 10 minút.
2.
Bryndzu rozmiešame so smotanou a dáme do polievkovej misy, prilejeme vývar s cibuľou a premiešame. Polievku prikryjeme a necháme odstáť na 5 minút. Polievku posypeme mletou paprikou, ozdobíme ju kôprom alebo pažítkou a podávame s chlebom nakrájaným na kocky, ktorý sme opiekli na masti.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.