Chlpatá roštenka
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
roštenka
1
hrnček
horčica
1
KL
olej
trochu
cukor
trochu
soľ
2
štipky
čierne korenie
1
ks
chren
trochu
tatárska omáčka
postup
1.
Roštenku len zľahka vyklepeme a vložíme pod rozpálený gril na suchý plech. Za 1,5 hodiny sa opečie z obidvoch strán, tak aby bola v strede ružová.
2.
Dopredu si pripravíme hrnček horčice, do ktorej vmiešame lyžičku oleja, trochu cukru, soli, štipku čierneho korenia.
3.
Roštenku nepatrne osolíme, okoreníme a potrieme pripravenou horčicou.
4.
Obalíme ju v strúhanom chrene, polejeme tatárskou omáčkou a servírujeme s hranolkami a oblohou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.