Pridať recept

Chlpatá roštenka

ingrediencie

1 kg
roštenka
1 hrnček
horčica
1 KL
olej
trochu
cukor
trochu
soľ
2 štipky
čierne korenie
1 ks
chren
trochu
tatárska omáčka

postup

1.
Roštenku len zľahka vyklepeme a vložíme pod rozpálený gril na suchý plech. Za 1,5 hodiny sa opečie z obidvoch strán, tak aby bola v strede ružová.
 
2.
Dopredu si pripravíme hrnček horčice, do ktorej vmiešame lyžičku oleja, trochu cukru, soli, štipku čierneho korenia.
3.
Roštenku nepatrne osolíme, okoreníme a potrieme pripravenou horčicou.
4.
Obalíme ju v strúhanom chrene, polejeme tatárskou omáčkou a servírujeme s hranolkami a oblohou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať