Roštenka na paprike
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzia roštenka
50
g
masť
soľ
4
ks
zelená paprika
1
ks
cibuľa
1
PL
paradajkový pretlak
mleté čierne korenie
postup
Dobre odležané a umyté mäso pokrájame na rezne a naklepeme. Osušíme a na rozohriatej masti opražíme po obidvoch stranách. Osolíme, pridáme zelenú papriku bez jadrovníkov pokrájanú na hrubšie rezance a nadrobno pokrájanú cibuľu. Podlejeme mäsovým vývarom, v ktorom rozmišame rajčiakový pretlak, prikryjeme a udusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby podlejeme. Nakoniec ochutíme mletým čiernym korením. Podávame s uvarenými zemiakmi, ktoré ochutíme pažítkou nakrájanou nadrobno.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.