Ananásová torta
15
porcií
145
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
6
ks
vajce
1
ks
vanilka
160
g
kryštálový cukor
50
ml
arašidový olej
160
g
polohrubá múka
1
ks
kypriaci prášok
1
ks
citrónová kôra
Plnka
500
ml
mlieko
100
g
kryštálový cukor
2
balíčky
vanilkový puding
250
g
Hera
1
ks
ananásový kompót
cukríky na ozdobu
postup
1.
Žĺtky, vanilkový cukor a cukor vymiešame do peny, pridáme olej, múku a prášok do pečiva a kôru z citróna. Potom vyšľaháme sneh, a vymiešané žĺtka pomaly vmiešame.
2.
Pečieme pri 160-180 stupňov 45 min. Necháme vychladiť a rozrežeme na 3 časti.
3.
Plnka:
Z mlieka, cukru a puding. prášku uvaríme tuhý puding. Potom primiešame vaječný likér. Heru rozmiešame a vychladnutú kašu vmiešame do Hery. Plnku rozdelíme na : 1/3 plnky premiešame s nasekaným ananásovým kompótom, ktorou plníme vnútro torty. 2/3 plnky necháme na ozdobu a ozdobíme podľa fantázie.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.