Tortička z remosky
8
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
75
g
trstinový cukor
60
g
múka špaldová alebo múka celozrnná
1
ČL
kypriaci prášok do pečiva
40
g
mleté vlašské orechy
1
hrsť
nasekané vlašské orechy
1
trochu
sušené slivky, slnečnicové semiačka, kúsky čokolády
2
ks
vajce
3
PL
mlieko
2
PL
maslo
2
ks
nastrúhané jablká
postup
1.
Suché ingrediencie zmiešame spolu v jednej mise, mokré v druhej. Mokré vlejeme k suchým a zmiešame, pridáme jablká a vylejeme do remosky, do ktorej sme vložili papier na pečenie. Pečieme 30 minút.
2.
Po vychladnutí natrieme korpus džemom, polejeme bielym jogurtom a ľubovoľne dozdobíme. Korpus je možné robiť aj z dvojitej dávky, koláčik bude vyšší.
Dobrú chuť :-)
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.