Fotorecept: Prírodné bravčové na modrákoch
2
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
bravčová krkovička
200
g
modráky - hlavičky
1
ks
cibuľa
1
KL
korenie, soľ
1
PL
hladká múka
50
ml
olej
postup
2.
Cibuľu nadrobno pokrájame, podusíme a pridáme pokrájané hríby a spolu podusíme.
3.
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko z obidvoch strán opečieme
4.
Pridáme ho k hríbom, podlejeme vodou, privedieme do varu a dáme prikryté do rúry na 40 min-190 st. Občas pozrieme a podlejeme a šťavu zahustíme podľa potreby múkou.
5.
Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
2407
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.