Bravčové medailónky Orly
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová sviečkovica
mleté biele korenie
soľ
hladká múka
olej na vyprážanie
Cestíčko
130
ml
smotana
2
ks
vajce
3
PL
biele víno
100
g
polohrubá múka
soľ
postup
1.
Medailóniky nakrájame zo sviečkovice, každý by mal mať asi okolo 25 g. Zľahka ich naklepeme, okoreníme a osolíme.
2.
Medailóniky obalíme v múke a namočíme ich do cestíčka, ktoré sme si pripravili zo soli, múky, vajec a postupne sme ho riedili vínom a smotanou. Cestíčko necháme z mäsa odkvapkať.
3.
Do rozohriateho oleja vložíme mäso a pomaly vypražíme. Na papierových utierkach necháme odkvapkať prebytočný tuk.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.