Telgártsky rezeň
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie stehno
2
ks
vajce
1
ks
cibuľa
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
strúhanka
1
pohár
sterilizované lečo
postup
1.
Mäso odblaníme, umyjeme a nakrájame na tenšie rezne. Osolíme, okorením a dobre vyklepeme v strúhanke. Necháme odležať z jedného dňa na druhý.
2.
Obalíme v rozšľahanom vajíčku a po obidvoch stranách vyprážame.
3.
V kastróle rozpražíme cibuľu a na ňu naukladáme striedavo mäso, 3 lyžice leča a znovu striedame. Nakoniec zalejeme horúcou vodou a dusíme do mäkka.
4.
Podávame s varenou ryžou alebo s hriankami.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.