Kačacia pečeň na cibuľke
4
porcie
24
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
kačacia pečeň
40
g
kačacia masť
1
ks
cibuľa
štipiek
rasca
1
PL
hladká múka
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
30
g
cibuľa
20
g
masť
postup
Na masti speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme trocha potlčenej rasce a opražíme do červena. Potom pridáme očistenú, usušenú pečeň a dusíme z každej strany asi 7 minút. Zaprášime múkou, trocha zalejeme polievkou z kostí alebo horúcou vodou a chvíľu ešte podusíme. Hotovú pečeň urovnáme na taniere, osolíme, okoreníme, polejeme šťavou a obložíme opečenou cibuľkou pokrájanou na kolieska.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.