Pridať recept

Cestovinový šalát s tuniakom

ingrediencie

cestoviny
1 konzerva
tuniak
1 ks
kyslá pochúťková smotana
syr
zelený šalát
paradajka
olivy
1 ks
mrkva

postup

Mrkvu nastrúhame na jemno, zmiešame s najemno nakrajanými paradajkami, olivami a zeleným šalátom. Zmiešame s uvarenými cestovinami a s tuniakom. Vylejeme kyslú smotanu. Spolu aj s postrúhaným syrom dobre zmiešame. Dobrú chuť.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Chcete získať späť energiu po sviatočnom prejedaní? Jedzte túto zeleninu!
Chcete získať späť energiu po sviatočnom prejedaní? Jedzte túto zeleninu!
Aromatická, korenistá zelenina dodáva šalátom nádherný rozmer, je zdravá a mnohí tvrdia, že má dokonca...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...